Computergenie.nl    

Computergenie.nl
  Registreer!
  Registreer
Homepage
Home
Top 10
Top 10
Forum
Forum
Prijsindex
Prijsindex
Nieuws
Nieuws
Downloads
Downloads
Hulp & Uitleg
Hulp & Uitleg
Uitgebreid zoeken
 
  Zoeken •  Gebruikerslijst  •  Gebruikersgroepen   •  Registreer  •  Profiel  •  Log in om je privť berichten te bekijken  •  Ben je al lid?  Log in! 
Ben je al lid?  Log in!
Kies uw onderwerp:
Computer-Cafť
Knowledge Base
Hardware
Software
Internet & netwerken
Games
Scripten & programmeren
Digitale fotografie & video
Multimedia
GSM & mobile
Sitecheck & links
OfficiŽle mededelingen
Feedback
ISL Light
Aanbiedingen
Markt-plaats
Hulp & Uitleg

Sponsors:

Cloud VPS

Relaties:

PC Beveiliger
Forum » Internet & netwerken » kluts kwijt!? 20mbit internet wel op W7, niet onder XP ??
kluts kwijt!? 20mbit internet wel op W7, niet onder XP ??

Nieuw onderwerpNieuw antwoord
frehen Bericht Geplaatst op 16-09-2010 Reageer met quote
Senior lid
Schiet mij maar lek, maar ik weet het even niet meer.
Beste vrinden. Ben onlangs overgestapt op Tele2 20 Mbit internet.
Buiten dat ik dat al niet had moeten doen, dien ik het er nu wel mee te
doen en het vreemde is, onder Windows 7 haal ik wel de bandbreedte,
nou ja 17 Mbit dus, maar onder XP blijf ik op 2 Mbit steken.
Ik heb alles al nagekeken, anders ingesteld en alles weer op default
maar het wil gewoon niet, wat zie ik nou toch over het hoofd ?
Graag iemand met wat licht op deze materie ?




grtjs
frehen
SouLLeSS Bericht Geplaatst op 16-09-2010 Reageer met quote
Senior lid
hmm dunno hier ook zelfde pakketje, vooralsnog prima bevallen met alle drie de laatste osjes van windhoos. geen verschillen gezien die noemenswaardig zijn, ik haal hier zelfs wat minder, zo rond de 1,5mb/s ong is wel max.



Image
http://tweakers.net/gallery/179419/sys
frehen Bericht Geplaatst op 16-09-2010 Reageer met quote
Senior lid
Het moet haast iets te maken hebben met de TCP/IP settings of zoiets, maar ik zou niet weten wat daar dan onder XP zo fout kan staan dat het niet werkt / niet gehaald wordt. Dualboot Windows 7 op dezelfde pc haalt het dus wel. Iemand anders een idee ?



grtjs
frehen
renevanh Bericht Geplaatst op 16-09-2010 Reageer met quote
Beheerder
Een paar losse flodders:

- Windows Firewall (of andere softwarematige firewall)
- Drivers netwerkkaart en/of moederbord
- Duplex instellingen

Ik haal hier 10mbit op m'n 8mbit lijn, dus aan XP zelf kan het niet liggen
:P




Keyboard not found, press F1 to continue...
frehen Bericht Geplaatst op 16-09-2010 Reageer met quote
Senior lid
Yep, allemaal de revue gepasseerd hier.

Windows Firewall uitgeschakeld, Sygate ingeschakeld en ingesteld op nieuwe netwerk
Duplex settings staan op Auto Negociate
Drivers zijn volledig up to date
wat is er met het moederbord ?
Dank voor je reply renevanh !
@Soulless, jij ook natuurlijk :oops:




grtjs
frehen
frehen Bericht Geplaatst op 19-09-2010 Reageer met quote
Senior lid
Hah, die was het dus !!
De Sygate Firewall, ik schakelde hem vanavond eens uit en
haalde direct 13 Mb !! Die gaat er dus af.
Het is dan nog wel niet die 17 Mb onder Windows 7, maar ben
al dik tevreden met dit resultaat.
Er kan bovendien nog bijzonder veel aangepast worden onder
Geavanceerd van de eigenschappen van de netwerkadapter,
dus dat ga ik ook nog eens bekijken. Zie plaatje;
Dank voor het meedenken.
Image




grtjs
frehen
Nieuw onderwerpNieuw antwoord   


Forum » Internet & netwerken » kluts kwijt!? 20mbit internet wel op W7, niet onder XP ??

Powered by Cloud VPS - High Availability Cloud Servers